ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Home > Εξερευνήστε > Εμπειρίες

hotelsargos.gr-empeiries-kite surf nea kios

Kite Surf στη Νέα Κίο

Ανεξάρτητα από την ηλικία & την φυσική κατάσταση κάθε συμμετέχοντα, το kite surf είναι ένα άθλημα στο οποίο μπορεί να μυηθεί οποιοσδήποτε, γρήγορα & οικονομικά. Οι θερμικοί άνεμοι & τα ρηχά νερά του Αργολικού κόλπου αποτελούν ιδανικό προορισμό για γρήγορη εκμάθηση, από τα μέσα Απριλίου έως τα τέλη Οκτωβρίου κάθε έτους. Πιστοποιημένοι εκπαιδευτές σε έναν άρτια οργανωμένο χώρο αναλαμβάνουν να μας εκπαιδεύσουν με απόλυτη ασφάλεια και να μας μάθουν να πλανάρουμε πάνω στα κύματα αξιοποιώντας τα ιδανικά καιρικά φαινόμενα της περιοχής. Μπείτε και εσείς στον μαγικό κόσμο του υπέροχου αυτού θαλάσσιου αθλήματος.

hotelsargos.gr-empeiries-mathima melisokomiki nafplio

Μελισσοκόμος για μία ημέρα

Στο μονοήμερο ταξίδι του μελιού, μαθαίνουμε όλα τα μυστικά της μελισσοκομίας και γοητευόμαστε από την άρτια δομημένη κοινωνία των μελισσών. Επισκεπτόμαστε μία παραδοσιακή μελισσοκομική μονάδα και γευόμαστε μοναδικές ποικιλίες μελιού. Περπατάμε σε πανέμορφα ανθοστολισμένα τοπία και με απόλυτη ασφάλεια συναντούμε και θαυμάζουμε από κοντά το μαγικό κόσμο των μελισσών στο φυσικό τους περιβάλλον. Ο μελισσοκόμος της μας εισάγει στον μαγικό κόσμο των μελισσών και της μελισσοκομίας. Μετά από μία ολιγόωρη θεωρητική ενημέρωση, φοράμε τις ειδικά προστατευτικές στολές μελισσοκομίας και περπατάμε στο φυσικό περιβάλλον των μελισσών.

hotelsargos-experiences

Ποδηλασία στο Ναύπλιο

Η ποδηλασία είναι μία ξεχωριστά διασκεδαστική εμπειρία για όλες τις ηλικίες. Οι βασικότερες περιοχές της Αργολίδας & του Ναυπλίου είναι επίπεδες, παρέχοντας ξεκούραστες ποδηλατικές βόλτες με φίλους & συγγενείς. Εξερευνήστε την Αργολίδα με ένα ποδήλατο & ανακαλύψτε μέρη που θα περνούσαν απαρατήρητα ταξιδεύοντας με οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς. Για τους πιο δραστήριους επισκέπτες, διαδρομές μέσα από ελαιώνες, από ιστορικά μονοπάτια και αρχαιολογικά μνημεία, από παραθαλάσσια χωριουδάκια και πευκόφυτες πλαγιές, θα σου χαρίσουν μοναδικές στιγμές ηρεμίας και ευεξίας θαυμάζοντας τους ήχους και τις μυρωδιές της Αργολικής φύσης.

hotelsargos.gr-empeiries-mathima mageirikhs

Μάθημα μαγειρικής

Από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα, η κουλτούρα του Ελληνικού φαγητού έχει συνδεθεί με την εξωστρέφεια και την κοινωνικότητα, συνδυάζοντας τη θρεπτική ικανοποίηση με την επικοινωνίας και τη διασκέδαση. Στο γευστικό μας αυτό ταξίδι μπαίνουμε στα άδυτα της Ελληνικής κουζίνας και μαγειρεύουμε Ελληνικές παραδοσιακές συνταγές. Είτε είσαι επαγγελματίας μάγειρας είτε απλά σου αρέσει η τέχνη της μαγειρικής και το ωραίο φαγητό, έρχεσαι σε επαφή με την Ελληνική γαστρονομία και να μαθαίνεις τα πάντα γύρω απ’ αυτήν. Αρχικά επισκεπτόμαστε ένα όμορφο γραφικό μέρος, όπου με την καθοδήγηση και βοήθεια της έμπειρης ντόπιας μαγείρισσας μας παρασκευάζουμε Ελληνικές παραδοσιακές γεύσεις.