ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Home > Business > Διασκέδαση

hotelsargos.gr-diaskedash-en leuko argos

Εν λευκώ bistro

Ο αυθεντικός προορισμός του cafe, dining και clubbing στο κέντρο της πόλης του Άργους. Με την ιδιαίτερη αισθητική που αποπνέουν οι πολυτελείς χώροι του, έχει γίνει το σήμα κατατεθέν και σημείο αναφοράς για τα πιο γνωστά και όμορφα πρόσωπα της πόλης. Η ζεστή ατμόσφαιρα και η θετική του αύρα μαζί με την υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση θα σας κάνει να αισθανθείτε υπέροχα.

Πλατεία Αγ.Πέτρου, Άργος 21200
+30 2751063640

hotelsargos.gr-diaskedash-enodion cafe

Ενόδιον

Το πρώτο κατάστημα που συναντά ο επισκέπτης του Νομού Αργολίδας βγαίνοντας από το νέο εθνικό δίκτυο Αθηνών – Τριπόλεως στον κόμβο Αρχαία Νεμέα Μυκήνες είναι το Ενόδιον. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών προϊόντων της Πελοποννήσου ζυμαρικά, τυριά, μέλι , λάδι, βότανα καθώς επίσης και ντόπια κρασιά της Νεμέας.Επίσης μπορεί να απολαύσει τον καφέ ή το φαγητό του σε ένα φιλόξενο περιβάλλον.

35ο χλμ. Κορίνθου-Άργους
+30 2751076859

hotelsargos.gr-diaskedash-apsenti argos

Αψέντι Cafe Bar

Το Αψέντι έχει τον τρόπο να σας μυεί στα μυστικά τού πρώην απαγορευμένου ποτού, το όνομα του οποίου φέρει, ενώ σας προτείνει να δοκιμάσετε την… Πράσινη Νεράιδα που ενέπνευσε σπουδαίους καλλιτέχνες από το 1792! Εδώ θα έρθετε από νωρίς για φρεσκοκομμένο καφέ, ροφήματα αλλά και finger food, υπό τους ήχους jazz, funk soul μουσικής. Το πρωί αράζουμε στον πεζόδρομο που θυμίζει αυλή, ενώ το βράδυ λικνιζόμαστε δίπλα στο bar.

Παναγή Τσαλδάρη 10
+30 27510 68075