ΠΑΡΑΛΙΕΣ

hotelsargos.gr-paralia kiveriou

Παραλία Κιβερίου

Στο βορειοδυτικό τμήμα του Αργολικού Κόλπου βρίσκεται η παραλία Κιβερίου, περίπου 3 χιλιόμετρα νότια των Μύλων. Η παραλία έχει λευκό βότσαλο με λίγα βράχια στο νότιο άκρο και ο βυθός της θάλασσας αποτελείται από βότσαλο. Στο βόρειο τμήμα υπάρχουν λεύκες, ενώ στο νότιο τμήμα υπάρχουν φοίνικες. Η παραλία Κιβερίου είναι οργανωμένη και διαθέτει υποδομές, όπως ομπρέλες, ντους, αποδυτήρια και κάδους απορριμμάτων.

hotelsargos.gr-paralia neas kiou

Παραλία Νέας Κίου

Η παραλία Νέας Κίου στην Αργολίδα  βρίσκεται στον δρόμο για τον ομώνυμο οικισμό, μόλις 2 χιλιόμετρα από την πόλη του Άργους. Η παραλία Νέας Κίου είναι μεγάλη σε έκταση, αμμώδης και με ρηχά νερά. Ανάμεσα στις καλαμιές της μπορείτε να αναζητήσετε μια ανάσα δροσιάς, ενώ οι δυνατοί άνεμοι που χαρακτηρίζουν την περιοχή την έχουν χρήσει σημείο συνάντησης για τους φανατικούς του wind surf. Πολλοί από τους επισκέπτες καταφτάνουν στην παραλία Νέας Κίου για να γιατρευτούν από τα ιαματικά φύκια.

hotelsargos.gr-paralia mulon

Παραλία Μύλων

Η Παραλία Μύλων στην Αργολίδα είναι μια σχετικά ήσυχη παραλία που βρίσκεται στο βόρειο τμήμα του Αργολικού Κόλπου, 10 περίπου χιλιόμετρα νότια από το Άργος και ανήκει στον δήμο Άργους-Μυκηνών. Η παραλία είναι οργανωμένη και διαθέτει υποδομές εξυπηρέτησης των λουομένων, όπως ομπρέλες, ντους, αποδυτήρια και καλάθια απορριμμάτων. Στην Παραλία Μύλων  ο λουόμενος θα βρει παραθαλάσσιες ταβέρνες και καφέ. Η Παραλία Μύλων αποτελείται από ψιλό βότσαλο, όπως και ο βυθός της.

hotelsargos.gr-paralia timeniou

Παραλία Τημενίου

Μεγάλη αμμώδης παραλία με ψιλό βοτσαλάκι, πεντακάθαρα πολύ ρηχά νερά και πολλούς φοίνικες στην ακρογιαλιά της. Ιδανικός προορισμός για ηλικιωμένους και οικογένειες με μικρά παιδιά. Βρίσκεται ανάμεσα στο χωριό της Νέας Κίου και των Μύλων. Μπορείτε να πάτε με δικό σας μεταφορικό μέσο ή με δημόσια συγκοινωνία. Διαθέτει δωρεάν ομπρέλες, ντουζ και άνετο χώρο στάθμευσης.