ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Home > Business

hotelsargos.gr-diaskedash-en leuko argos

Διασκέδαση

Το Άργος έχει επιλογές για διασκέδαση για όλα τα γούστα. Το κέντρο της πόλης διαθέτει περιοχές, ειδικά στον πεζόδρομο και την πλατεία του Αγίου Πέτρου, οι οποίες είναι γεμάτες καφετέριες, εστιατόρια αλλά και νυχτερινά μαγαζιά. Τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης προσφέρουν πολύ ποιοτική διασκέδαση σε ξένους και ελληνικούς ρυθμούς. Κάθε μέρα αλλά και κάθε βράδυ ο κόσμος που επιλέγει αυτά τα μέρη για την διασκέδαση του είναι πολύς και δείχνει να απολαμβάνει πραγματικά τον τρόπο διασκέδασης της πόλης του Άργους.

hotelsargos.gr-fagito-aigli estiatorio

Φαγητό

Θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε καλό και οικονομικό φαγητό σε εστιατόρια και ταβέρνες μέσα στην πόλη του Άργους, αλλά και στα γύρω χωριά του δήμου. Γευστικότατες παραδοσιακές τοπικές συνταγές με μυστικά ετών θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους συνοδευόμενες με ντόπιο κρασί. Η υψηλή ποιότητα των υλικών από την περιοχή και το άψογο service των ανθρώπων εγγυώνται την καλύτερη γαστρονομική εμπειρία. Μην παραλείψετε να κάνετε και μία στάση στις φημισμένες ψαροταβέρνες στην παραλιακή της Νέας Κίου.

hotelsargos.gr-touristika grafeia argos

Τουριστικά Γραφεία

Ταξίδια, διακοπές και οργανωμένες εκδρομές σε όλο τον κόσμο με την ασύγκριτη ποιότητα των τουριστικών γραφείων στην πόλη του Άργους. Αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια, οργάνωση συνεδρίων, ξενοδοχεία και μοναδικές προτάσεις για την Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχουμε συγκεντρώσει τα μεγαλύτερα και αξιόπιστα ταξιδιωτικά γραφεία του δήμου Άργους-Μυκηνών με πολυετή δυναμική παρουσία στην τουριστική αγορά  που εκθέτουν τις εκδρομές και τα ταξίδια τους.

hotelsargos.gr-enoikiash autokinhtou argos

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων

Επιλέξτε τον τύπο του αυτοκινήτου που θέλετε, στον προορισμό που επιθυμείτε, στην τιμή που μόνο τα γραφεία ενοικίασης της πόλης του Άργους μπορούν να σας εξασφαλίσουν! Κάθε μετακίνηση δική σας μέσα στον δήμο του Άργους-Μυκηνών είτε για λόγους αναψυχής είτε για λόγους επαγγελματικούς γίνεται τώρα μια εύκολη και ασφαλής υπόθεση! Δείτε στα περισσότερα τα σημεία εξυπηρέτησης για ενοικίαση αυτοκινήτου στο Άργος. Σας προσφέρονται ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε μεταφορά σας οποιαδήποτε στιγμή!