ΜΕΡΗ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ

Home > Μέρη να επισκεφτείτε

hotelsargos.gr-ksenagisi sto argos

Γνωριμία με την πόλη

Τα Άργος είναι μια σύγχρονη πόλη με έντονη εμπορική καθώς και γεωργική δραστηριότητα. Είναι η μεγαλύτερη πόλη του νομού παίζοντας σημαντικό ρόλο στην οικονομική του ανάπτυξη. Η ευρύτερη περιοχή, ολόκληρος δηλαδή ο δήμος Άργους-Μυκηνών παρουσιάζει ιδιαίτερο τουριστικό ενδιαφέρον καθώς ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να επισκεφτεί αξιόλογα σημεία όπως τους Μυκηναϊκούς Τάφους. Εδώ θα βρείτε όλα τα χρήσιμα τηλέφωνα και τρόπους μετακίνησης προς τον δήμο για τους επισκέπτες.

hotelsargos.gr-xoroi endiaferontos

Αξιοθέατα

Περιοχή με ανεξάντλητο αρχαιολογικό πλούτο, η Αργολίδα, που φιλοξενεί τον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών, αλλά και το σπουδαίο θέατρο του Άργους, δεν είναι μόνο γνωστή για τα μνημεία της αυτά, αλλά για δεκάδες αξιοθέατα, διάσπαρτα σε όλη την περιοχή. Ο δήμος Άργους-Μυκηνών χάρη στη μακραίωνη ιστορία του διαθέτει πολλούς αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία τεράστιας αναγνώρισης και εκτίμησης, ενώ δεν υπολείπεται σε φυσική ομορφιά.
hotelsargos.gr-paralia kiveriou

Παραλίες

Οι ταξιδιώτες της Αργολίδας συνήθως μαγεύονται από τον αρχαιολογικό της πλούτο, τα αρχαία μνημεία και τα αξιοθέατα του πολιτισμού, που συναντώνται διάσπαρτα σε όλη την αργολική γη. Οι παραλίες της Αργολίδας όμως, δεν βρίσκονται καθόλου σε δεύτερο πλάνο, αλλά αντίθετα, περνούν… μπροστά, ειδικά για όσους αποζητούν βουτιές σε καθάρια νερά και ξεκούραση πλάι στη θάλασσα. Οι παραλίες του Κιβερίου, των Μύλων, της Νέας Κίου και του Τημενίου είναι διαθέσιμες για τον κόσμο που τις πλημμυρίζει κάθε μέρα την καλοκαιρινή περίοδο.

 

hotelsargos.gr-ekdromi

Εκδρομές

Σε συνεργασία με πρωτοπόρους τουριστικούς πράκτορες στον νομό Αργολίδας παρέχουμε οργανωμένες και εξατομικευμένες εκδρομές, βασισμένες στην πλούσια Ελληνική παράδοση και στα ξεχωριστά φυσικά τοπία της περιοχής μας. Από ταξίδια ειδικού ενδιαφέροντος μέχρι επισκέψεις στα διάσημα μνημείαUNESCO της Πελοποννήσου, από μονοήμερες μέχρι πολυήμερες διακοπές, παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, προσαρμοσμένες στα μέτρα σας και συνδυασμένες με τα καταλληλότερα για εσάς μεταφορικά.

hotelsargos.gr-fusi ydroviotopos

Φύση

H φύση είναι ίσως το λιγότερο εξερευνημένο κομμάτι της Αργολίδας κι όμως μια από τις πιο όμορφες, ίσως επειδή ακριβώς δεν είναι τόσο τουριστική, από τους αμπελώνες στα ορεινά και τους πορτοκαλεώνες της ενδοχώρας, τους ανεξερεύνητους υδροβιότοπους μέχρι τα ποτάμια γεμάτα μύθους και θρύλους να είναι σίγουρα μερικά από τα καλά κρυμμένα μυστικά του νομού. Μερικές φορές για να βρεθείς κοντά στην αργολική φύση, δεν χρειάζεται να πας μακριά.  Η φύση της Αργολίδας φιλοδοξεί να ξυπνήσει τον μικρό ή μεγάλο φυσιοδίφη μέσα σας. Ανακαλύψτε την!

hotelsargos.gr-peloponnisos-paralies

Πελοπόννησος

Όλη η ιστορία και η φύση της Μεσογείου αποτυπωμένη σε έναν τόπο. Προορισμοί αυθεντικής ομορφιάς, καθένας με τα δικά του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, πρόθυμοι να σας υποδεχθούν όλη τη διάρκεια του χρόνου: Μεσσηνία, Ελαφόνησος, Μονεμβασιά, Μάνη, Πόρτο Χέλι, Καλάβρυτα, Ναύπλιο, Άργος. Στην Πελοπόννησο θα έχετε τη δυνατότητα να θαυμάσετε το μεγαλείο της αρχαίας Ελλάδας: ανακαλύψτε την Αρχαία Ολυμπία, τον τόπο όπου γεννήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, περιηγηθείτε στις «πολύχρυσες Μυκήνες» του Ομήρου και των μυθικών Ατρειδών.