ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

Home > Εξερευνήστε > Εμπειρίες > Ποδηλασία στο Ναύπλιο

Μία διασκεδαστική εμπειρία

Η ποδηλασία είναι μία ξεχωριστά διασκεδαστική εμπειρία για όλες τις ηλικίες. Οι βασικότερες περιοχές της Αργολίδας και του Ναυπλίου είναι επίπεδες, παρέχοντας ξεκούραστες ποδηλατικές βόλτες με φίλους και συγγενείς. Εξερευνήστε την Αργολίδα με ένα ποδήλατο και ανακαλύψτε μέρη που θα περνούσαν απαρατήρητα ταξιδεύοντας με οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.

Εξειδικευμένοι συνεργάτες αναλαμβάνουν να σας συνοδεύσουν σε όλες αυτές τις διαδρομές και να σας κάνουν να βιώσετε μία μοναδική ποδηλατική εμπειρία, παρέχοντάς σας όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό, όπως το κατάλληλο είδος ποδηλάτου αναλόγως της επιλεγμένης διαδρομής, κράνος και οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε.
Περιπλανήσου με ένα ποδήλατο μέσα στα σοκάκια του Ναυπλίου και ανακάλυψε εικόνες που δύσκολα θα αντίκριζες υπό άλλες συνθήκες. Περιηγήσου στην πλακόστρωτη Ακροναυπλία πλάι στα κρυστάλλινα νερά του Αργολικού Κόλπου και φτάσε μέχρι τις κοντινές χρυσαφένιες παραλίες της περιοχής, μέσα από κατάφυτες διαδρομές.

Για τους πιο δραστήριους επισκέπτες, διαδρομές μέσα από ελαιώνες, από ιστορικά μονοπάτια και αρχαιολογικά μνημεία, από παραθαλάσσια χωριουδάκια και πευκόφυτες πλαγιές, θα σου χαρίσουν μοναδικές στιγμές ηρεμίας και ευεξίας θαυμάζοντας τους ήχους και τις μυρωδιές της Αργολικής φύσης.

Ενημερώστε μας για την φυσική σας κατάσταση και τις ανάγκες σας και θα σας παράσχουμε τις πιο κατάλληλες εμπειρίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. Απολαύστε την Αργολίδα και το Ναύπλιο με ένα ποδήλατο!

www.landlife.gr

hotelsargos-experiences