ΜΑΘΗΜΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Home > Εξερευνήστε > Εμπειρίες > Μάθημα Μαγειρικής

Ένα ταξίδι γεύσεων...

Από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα, η κουλτούρα του Ελληνικού φαγητού έχει συνδεθεί με την εξωστρέφεια και την κοινωνικότητα, συνδυάζοντας τη θρεπτική ικανοποίηση με την επικοινωνίας και τη διασκέδαση.

Στο γευστικό μας αυτό ταξίδι μπαίνουμε στα άδυτα της Ελληνικής κουζίνας και μαγειρεύουμε Ελληνικές παραδοσιακές συνταγές. Είτε είσαι επαγγελματίας μάγειρας είτε απλά σου αρέσει η τέχνη της μαγειρικής και το ωραίο φαγητό, έρχεσαι σε επαφή με την Ελληνική γαστρονομία και να μαθαίνεις τα πάντα γύρω απ’ αυτήν.

Αρχικά επισκεπτόμαστε ένα όμορφο γραφικό μέρος, όπου με την καθοδήγηση και βοήθεια της έμπειρης ντόπιας μαγείρισσας μας παρασκευάζουμε Ελληνικές παραδοσιακές γεύσεις, χρησιμοποιώντας αγνά και φρέσκα υλικά της Αργολικής γης.

Λίγες ώρες αργότερα τα φαγητά μας είναι έτοιμα και η εμπειρία μας μετατρέπεται σε γιορτή. Όλοι μαζί σαν μία παρέα ντόπιων καθόμαστε γύρω από ένα τραπέζι, όπου συνοδεία ελληνικής παραδοσιακής μουσικής και ντόπιου κρασιού, τρώμε τα πεντανόστιμα εδέσματα που μαγειρέψαμε. Χαρές, πειράγματα και γέλια μας συνοδεύουν καθ’ όλη τη διάρκεια του γεύματος.

www.landlife.gr

hotelsargos.gr-empeiries-mathima mageirikhs