Μυκήνες

Available
Not Avalable
Tour type: Daily Tour
Duration: 6 hours days
Maximum number of people: 6
Location: Όλες οι περιοχές, Άργος, Κιβέρι, Μυκήνες, Νέα Κίος
Rate:
Departure date:
Arrive date:
Adults:
Children:
Infant:
Αν αγαπάτε την ιστορία, τότε η Αργολίδα είναι ένα μέρος που σίγουρα πρέπει να επισκεφθείτε. Είναι ένας από τους πιο διάσημους προορισμούς της Ελλάδας και είναι ιδανική για ταξιδιώτες που τους αρέσει να επισκέπτονται ανεκτίμητα αρχαιολογικά μνημεία. Οι διάσημες Μυκήνες, το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου και η πανέμορφη πόλη του Ναυπλίου, μας περιμένουν για να μας αποκαλύψουν την μακραίωνη τους ιστορία και για να μας μεταφέρουν σε άλλες εποχές. Η ημερήσια αυτή εκδρομή θα σας δείξει τις πιο όμορφες πλευρές της Αργολίδας στην Πελοπόννησο. Επισκεφτείτε δύο από τα παγκόσμια μνημεία UNESCO, τις φημισμένες Μυκήνες και το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, και θαυμάστε παράλληλα το πανέμορφο και γραφικό τοπίο της περιοχής. Πρώτος σταθμός οι ξακουστές Μυκήνες, έδρα του Μυκηναϊκού πολιτισμού και της Ελληνικής προϊστορίας, στους γνωστούς ταφικούς κύκλους, την Πύλη των Λεόντων και τους περίφημους θολωτούς τάφους του Ατρέα και της Κλυταιμνήστρας. Επόμενος σταθμός το φημισμένο θέατρο της Επιδαύρου που πήρε «σάρκα και οστά» το 340 π.Χ.. Περιπλανηθείτε στους χώρους του Ασκληπιείου και εντυπωσιαστείτε από την τέλεια ακουστική του θεάτρου, όπου από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα λαμβάνουν χώρα πλούσιες μουσικές, χορευτικές και θεατρικές παραστάσεις. Τέλος, αφού επιστρέψετε στο Ναύπλιο περιηγηθείτε στο Παλαμήδι, το κάστρο που στέκει αγέρωχα πάνω από την πόλη σε ύψος 216 μέτρων.
Loading Maps

Αν αγαπάτε την ιστορία, τότε η Αργολίδα είναι ένα μέρος που σίγουρα πρέπει να επισκεφθείτε. Είναι ένας από τους πιο διάσημους προορισμούς της Ελλάδας και είναι ιδανική για ταξιδιώτες που τους αρέσει να επισκέπτονται ανεκτίμητα αρχαιολογικά μνημεία.

Οι διάσημες Μυκήνες, το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου και η πανέμορφη πόλη του Ναυπλίου, μας περιμένουν για να μας αποκαλύψουν την μακραίωνη τους ιστορία και για να μας μεταφέρουν σε άλλες εποχές.

Η ημερήσια αυτή εκδρομή θα σας δείξει τις πιο όμορφες πλευρές της Αργολίδας στην Πελοπόννησο. Επισκεφτείτε δύο από τα παγκόσμια μνημεία UNESCO, τις φημισμένες Μυκήνες και το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, και θαυμάστε παράλληλα το πανέμορφο και γραφικό τοπίο της περιοχής.

Πρώτος σταθμός οι ξακουστές Μυκήνες, έδρα του Μυκηναϊκού πολιτισμού και της Ελληνικής προϊστορίας, στους γνωστούς ταφικούς κύκλους, την Πύλη των Λεόντων και τους περίφημους θολωτούς τάφους του Ατρέα και της Κλυταιμνήστρας.

Επόμενος σταθμός το φημισμένο θέατρο της Επιδαύρου που πήρε «σάρκα και οστά» το 340 π.Χ.. Περιπλανηθείτε στους χώρους του Ασκληπιείου και εντυπωσιαστείτε από την τέλεια ακουστική του θεάτρου, όπου από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα λαμβάνουν χώρα πλούσιες μουσικές, χορευτικές και θεατρικές παραστάσεις.

Τέλος, αφού επιστρέψετε στο Ναύπλιο περιηγηθείτε στο Παλαμήδι, το κάστρο που στέκει αγέρωχα πάνω από την πόλη σε ύψος 216 μέτρων.

Tour's Program

reviews