Άργος
Στο τριήμερο ταξίδι της ελιάς, μαθαίνουμε τα μυστικά αυτού του ιερού δέντρου από την προϊστορία μέχρι σήμερα. Βαδίζουμε σε ελαιώνες, συλλέγουμε τους καρπούς ενός δέντρου και να τις μετατρέψουν σε αγνό ελαιόλαδο, ενώ εμείς μαγειρεύουμε ελληνικά φαγητά με ελαιόλαδο ως το κύριο συστατικό. Ιδανική στιγμή για να εκτελέσετε αυτό το μοναδικό ταξίδι είναι η εποχή της συγκομιδής, από τα μέσα Οκτωβρίου μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου κάθε έτους. Μια εμπειρία που σίγουρα θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένο στο μυαλό του κάθε συμμετέχοντα.