ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ

Home > Μέρη να επισκεφτείτε > Εκδρομές > Ημερήσια εκδρομή

Ημερήσια εκδρομή σε Μυκήνες & Επίδαυρο

Αν αγαπάτε την ιστορία, τότε η Αργολίδα είναι ένα μέρος που σίγουρα πρέπει να επισκεφθείτε. Είναι ένας από τους πιο διάσημους προορισμούς της Ελλάδας και είναι ιδανική για ταξιδιώτες που τους αρέσει να επισκέπτονται ανεκτίμητα αρχαιολογικά μνημεία.

Οι διάσημες Μυκήνες, το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου και η πανέμορφη πόλη του Ναυπλίου, μας περιμένουν για να μας αποκαλύψουν την μακραίωνη τους ιστορία και για να μας μεταφέρουν σε άλλες εποχές.

Η ημερήσια αυτή εκδρομή έχει σχεδιαστεί για να σας δείξει τις πιο όμορφες πλευρές της Αργολίδας στην Πελοπόννησο. Επισκεπτόμαστε δύο από τα παγκόσμια μνημεία UNESCO, τις φημισμένες Μυκήνες και το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, καθώς θαυμάζουμε παράλληλα το πανέμορφο και γραφικό τοπίο της περιοχής.

Σας παραλαμβάνουμε από το κατάλυμά σας και ξεκινάμε την εκδρομή μας στα μεγαλοπρεπή αυτά μνημεία. Πρώτος μας σταθμός οι ξακουστές Μυκήνες, έδρα του Μυκηναϊκού πολιτισμού και της Ελληνικής προϊστορίας, όπου ξεναγούμαστε στους γνωστούς ταφικούς κύκλους, την Πύλη των Λεόντων και τους περίφημους θολωτούς τάφους του Ατρέα και της Κλυταιμνήστρας.

Επόμενος μας σταθμός το φημισμένο θέατρο της Επιδαύρου που πήρε «σάρκα και οστά» το 340 π.Χ.. Περιπλανιόμαστε και ξεναγούμαστε στους χώρους του Ασκληπιείου και εντυπωσιαζόμαστε από την τέλεια ακουστική του θεάτρου, όπου από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα λαμβάνουν χώρα πλούσιες μουσικές, χορευτικές και θεατρικές παραστάσεις.

Τέλος, επιστρέφουμε στο Ναύπλιο και περιηγούμαστε στο Παλαμήδι, το κάστρο που στέκει αγέρωχα πάνω από την πόλη σε ύψος 216 μέτρων.

www.landlife.gr

hotelsargos.gr-istoria kai politismos-mykines