ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Πώς να πάτε στον δήμο Άργους-Μυκηνών

Η Αργολίδα είναι μία από τις περιοχές της Πελοποννήσου στην οποία η πρόσβαση είναι εύκολη και γρήγορη και μπορεί να γίνει είτε με αυτοκίνητο, είτε με ΚΤΕΛ, είτε ακόμα και με πλοίο ανάλογα με την εποχή και τα δρομολόγια.

Με ΚΤΕΛ

Η πρόσβαση μπορεί να γίνει με λεωφορείο του ΚΤΕΛ από την Αθήνα, από τον σταθμό στην Κηφισού 100, για το Άργος.

Από το Άργος υπάρχει πυκνό δίκτυο δρομολογίων για τα χωριά της Αργολίδας, και καθημερινά δρομολόγια  για Ναύπλιο, Μυκήνες και Νεμέα. Τα Κ.Τ.Ε.Λ.  Αργολίδας συνδέουν το Άργος με το Ναύπλιο και με τα υπόλοιπα σημεία του νομού και με τις Μυκήνες.

Από το Άργος πραγματοποιούνται τακτικά δρομολόγια και για τους υπόλοιπους νομούς της Πελοποννήσου και την Αθήνα. Επίσης, υπάρχουν δρομολόγια για Κόρινθο, Πάτρα, Γαλατά, Τρίπολη, Σπάρτη, Άστρος, Τυρό, Λεωνίδιο, Καλαμάτα και Πύργο (μέσω Τρίπολης).

Πληροφορίες:

ΚΤΕΛ Αθηνών 210 – 5134588 ΚΤΕΛ Άργους: 27510 69323 Πληροφορίες: www.ktel.org, www.ktel-argolidas.gr

Με αυτοκίνητο

Αν επιλέξει ο επισκέπτης ως μέσο πρόσβασης το δικό του αυτοκίνητο, τότε θα φτάσει εύκολα, διανύοντας 150 χιλιόμετρα και κάνοντας περίπου 1,5 ώρα από την εθνική οδό Αθηνών-Τρίπολης, εισερχόμενος στην Εθνική Οδό με κατεύθυνση την Κόρινθο και ακολουθώντας  τις πινακίδες προς την Τρίπολη και μετά προς Ναύπλιο και Άργος.

hotelsargos.gr-prosvasi